Автор Тема: Жозе Моуриньо, Ева Карнейро, Бранислав Иванович, Сеск Фабрегас*  (Прочетена 678 пъти)

vapostolov

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Публикации: 203
    • Профил


Според последните слухове, източници, близки до "Стамфорд Бридж", кризата в "Челси" се дължи на наказанието, което получиха физиотерапевтът и лекарят на тима - Джон Фиърн и Ева Карнейро. Двамата са били изключително популярни сред играчите и Жозе Моуриньо е подценил този факт.

Егото на португалския специалист не му е позволило да се извини и играчите са станали свидетели на това как Моуриньо атакува две лесни цели, за да докаже правотата си.

Източник, близък до "Челси" твърди, че Бранислав Иванович е имал афера с Карнейро, което е довело до разрив във взаимоотношенията между сръбския защитник и неговата съпруга. Това е съвпаднало със спада на формата на Иванович и Моуриньо е обвинил лекарката на тима, че разсейва играчите. Твърди се, че скандалът между португалеца и Ева Карнейро има пряка връзка с това.

Твърди се, че Фабрегас е един от хората, които най-много са се опълчили срещу португалеца. На играчите не им харесва начинът, по който тимът играе, не им харесва, че трябва да бъдат прибрани в собственото си поле дори срещу по-слаби тимове. Футболистите смятат, че може да играят по-освободено и отново да побеждават, и не искат да продължават със стария начин на игра.

Ако се вярва на слуховете, парите са основният проблем, който пречи на ръководството на "Челси" да се раздели с Жозе Моуриньо. Смята се, че лондончани трябва да платят между 30 и 40 милиона паунда, за да освободят Моуриньо, а финансовият феърплей, макар и облекчен, все още съществува. "Челси" вече не харчат по начина, по който обичаха. Те са наясно с финансовия феърплей и се страхуват, че трябва да се разделят с някой титуляр, за да финансират уволнението на Жозе Моуриньо. По този начин лондончани ще загубят световноизвестния си мениджър и някоя звезда от отбора по едно и също време.

* Слуховете, макар и достоверни, все още идват от непроверени източници на този етап
« Последна редакция: Ноември 03, 2015, 10:12:19 am от vapostolov »